مدیریت تماس ماهان ویپ

نرم افزار مدیریت تماس ماهان ویپ به جهت قانونمند کردن تماسهای ورودی و خروجی یک مجموعه که از بستر شبکه برای مکالمات خود استفاده می کنند به کار برده می شود.

مدیریت تماس ماهان ویپ

نرم افزار مدیریت تماس ماهان ویپ به جهت قانونمند کردن تماسهای ورودی و خروجی یک مجموعه که از بستر شبکه برای مکالمات خود استفاده می کنند به کار برده می شود.

پیکره بندی تلفن ویپ

تلفن ویپ ، از اجزا و بخش هایی تشکیل شده است که آشنایی با ملزومات نرم افزار و سخت افزاری آن ، جهت استفاده از این تلفن ضروری است.با مطالعه ی این مطلب با پیکره بندی تلفن ویپ بیشتر آشنا خواهید شد. ویپ از چه بخش هایی تشکیل شده است؟ سه بخش اصلی در ویپ عبارتند از تلفن ، ارتباط ، سرویس دهنده ، آداپتور و پروتکل . در تعریف ویپ ، گفته شد که با استفاده از فناوری ویپ ، پروتکل و راه های برقراری ارتباط از طریق ویپ ، افراد با یکدیگر تماس میگیرند. همه ی این موارد به واسطه ی بخش هایی در ویپ میسر میشوند که در ادامه می خوانید: سیستم عامل ویپ منظور از سیستم عامل ، همان نرم افزاری می باشد که روی کامپیوتر شما نصب شده است و می تواند ویندوز ، مک و یا لینوکس باشد. البته پیشنهاد می کنیم به دلیل پیچیدگی لینوکس ، از سیستم عامل های دیگری استفاده کنید.


  ادامه مطلب ...

انواع تلفن های ویپ بر اساس کاربرد

در معرفی انواع تلفن های ویپ ، دسته بندی ای را برای تلفن های ویپ معرفی کردیم که یکی از آن ها بر اساس کاربرد ،و دیگری بر اساس عملکرد بود که به دو دسته ی میزبانی شده و یا مستقر در مرکز تقسیم میشوند. ، تلفن های ویپ بر اساس کاربرد انواع مختلفی دارند که با آن ها آشنا خواهید شد.

معرفی انواع تلفن های ویپ دستکتاپ ، USB ، کنفرانس ، بی سیم و…

با توجه به کاربرد های مختلف ویپ که در نظر دارید ، هر یک از نمونه های زیر که در ادامه معرفی میشود را انتخاب کنید:

  ادامه مطلب ...

پروتکل MGCP چیست؟

پروتکل دیگری که در معرفی پروتکل های ویپ به آن پرداختیم ، پروتکل MGCP می باشد. این پروتکل که به عنوان پروتکل دروازه رسانه ها( Media Gateway Control Protocol) شناخته میشود ، از بخش های متعددی تشکیل شده است که در ادامه با ویژگی های آن بیشترآشنا خواهید شد.

آشنایی با پروتکل MGCP

یکی از کاربرد های ویپ ، برگزاری کنفرانس می باشد. این کار ، با استفاده از پروتکل های خاص ویپ ممکن می شود. به این شکل که این پروتکل ها به منزله ی سیم های برقراری ارتباط هستند و با استفاده از آن ها ، ارتباط به صورت کنفرتنسی و یا در یک جلسه ممکن می شود.

  ادامه مطلب ...

پروتکل SIP چیست؟

علاوه بر پروتکل H.323 ، که یکی از پرکاربرد ترین پروتکل های ویپ می باشد ، پروتکل های ویپ دیگری نیز وجود دارد که هر یک کاربرد خاص خود را دارد . پروتکل SIP ، پروتکلی برای سیگنال دهی در جلسات می باشد که در ادامه ، با جزییات بیشتری در ارتباط با این پروتکل آشنا میشوید.

آشنایی با پروتکل SIPl

پروتکل ها در کنار نرم افزار های ویپ ، لازمه برقراری ارتباط در سیستم ویپ هستند. پروتکل SIP نیز یکی از پروتکل های اساسی ویپ می باشد که از بخش های مختلفی تشکیل شده است.
بخش های اساسی موجود در پروتکل ویپ عبارتند از :
UAC
UAS
Proxy Server
Redirect Server  ادامه مطلب ...

پروتکل H.323 چیست

بعد از آشنایی با پروتکل های ویپ ، به صورت تخصصی تر با هر پروتکل و کاربرد آن آشنا خواهیم شد. همان طور که گفته شد ، پروتکل H.323 یکی از پرکاربرد ترین پروتکل های ویپ می باشد. به همین دلیل ، به صورت ویژه به معرفی آن خواهیم پرداخت.

  ادامه مطلب ...